Hem

Ack Värmeland du sköna, så börjar Värmlandsvisan och naturen i landskapet kan ibland vara alldeles underbart vacker samt sägs ha inspirerat både den ena och den andre poeten och diktaren genom historiens lopp. Sveriges första Nobelpris i litteratur gavs just till Värmländskan Selma Lagerlöf. Men hur ser det ut hemma hos värmlänningarna? Nu när bostadsmarknaden har svalnat så har många insett att det lönar sig att se till att visa upp ett skönt hem att bo i för att få ut maximalt vid en försäljning och Homestyling i Örebro har tagit fart i och med en vikande säljmarknad för bostäder. Nu ligger inte Örebro i Värmland men det finns inga bra strofer om Örebro så en liten kompromiss.
Det går naturligtvis att läsa inredningstidningar och gå kurser i hur man stylar sitt eget hem samt läsa hundratals tips om vikten av neutrala färger samt ett bra första intryck och så vidare men det kan också vara lönt att istället lägga lite pengar på att köpa in tjänster från professionella homestaging företag, städfirmor och fotografer, eller helt enkelt kontakta en mäklare som åtar sig att göra allt detta till ett rimligt pris.
Bara för att bostadsmarknaden svalnat så behöver inte priset gå ner på bostaden om man kan sticka ut tillräckligt mycket på ett positivt sätt gentemot sin konkurrens, att maximera sin attraktionskraft vid en försäljning har blivit mer regel än undantag.