Sköt om huden

Varje dag så påfrestas vår hud, genom yttre omständigheter så som vind, väder, smink och andra produkter. Sedan blir även huden mindre elastisk ju äldre du blir och den blir även skör och rynkig, då huden med åldern får en minskad fetthalt och minskad vattenhalt. Om du vill få en hud som är mjukare och slätare så ska du tillsätta näring och fukt med Silicea Face & Body Repair Gel.
Silicea Face & Body Repair Gel är återfuktande samt att den motverkar hudens ålderstecken så som torrhetsrynkor och fina linjer. Denna gel innehåller kisel och Aloe Vera som båda är bra substanser för hudvård. Silicea Face & Body Repair Gel ger dig en mjuk, slät hud och ger den näring och fukt. Det gör att du blir skyddad mot dagliga påfrestningar på din hud.
Du kan använda Silicea Face & Body Repair Gel dagligen för att vårda huden och det på alla delar av kroppen. Särskilt bra är den för ansikte, dekolletage och händer. Gelen tränger snabbt in i huden och passar alla hudtyper. För dig med torr hud rekommenderas dock att du kompletterar denna gel med en ordinarie ansiktskräm.