Vart kan man beställa Hosted Exchange server

Att driva ett framgångsrikt företag är svårt, tidskrävande och kunskapskrävande. Att få sitt företag att blomstra med en fungerande och effektiv personalstyrka är inte lätt. Med åren har miljön inom företagsvärlden blivit hårdare och tuffare och krav på tillgänglighet ökar i takt med att tiden går. Vi förväntas vara tillgängliga dygnet runt och fungerande e-postlösningar är då ytterst viktigt. Microsoft Hosted Exchange från Ipeer eller Strongbox är en tjänst som är till för små och medelstora företag, just för att underlätta e-posthanteringen och göra den effektiv.

Hosted Exchange server från Ipeer eller Strongbox innebär att ni och ert företag får en effektivare e-posthantering och ansvaret för er exchange server lyfts helt från era axlar. Hostingföretaget kan göra det de är bäst på och ni kan fokusera på det ni gör bäst.

Vart kan man beställa Hosted Exchange server

Microsoft Hosted Exchange är en tjänst som innebär att ni outsourcar driften av er exchange server till ett hostingföretag. Ipeer och Strongbox är två hostingleverantörer som båda har mångårig erfarenhet och kunskap i ämnet hosting.

Att på egen hand ansvara för driften av sin exchange server innebär kostsamma investeringar och tidskrävande arbete. Ni måste investera i infrastruktur, hårdvara, mjukvara, licenser, säkerhet övervakning och mycket mer. För att inte nämna den tid och kunskap som krävs för att hålla er exchange server uppdaterad med det senaste och se till så att program som MAPI och ActiveSync fungerar på exempelvis de handhållna enheterna och mobiltelefonerna.

Med Hosted Exchange slipper ni tänka på detta och Ipeer eller Strongbox ansvarar helt och fullt för att er exchange server och e-posthantering fungerar.

Med MAPI och ActiveSync kan ni när som helst logga in via en laptop, mobiltelefon, Ipad eller liknande, då ni hela tiden loggar in via samma exchange server. Med andra ord kan ni skicka och redigera mail, dela dokument, dela kalenderuppgifter och liknande oavsett om ni befinner er på kontoret eller är på resande fot.

Tag enkelt kontakt med Ipeer eller Strongbox för mer information och beställning av tjänsten Hosted Exchange. Ni betalar endast en fast avgift per månad och användare och ni kan när som helst lägga till eller ta bort användare.

Hosted Exchange är tjänsten för alla typer av företag där behov av effektiv e-posthantering är viktigt. Med Microsoft Hosted Exchange kan ni slappna av och istället fokusera på er kärnverksamhet.