Ji-Ma Produkter på mässa

Ji-Ma Produkter i Smålandsstenar tillverkar och handlar inte bara med lastpallar. Företaget producerar dagligen närmare 5 000 enheter av lastpallar, engångspallar och specialemballage. För att serva sina kunder med hela sortimentet köper man även in Europapall och pallkragar.
Ji-Ma Produkter AB är ett företag i Smålandsstenar, mitt i den expansiva Gnosjöregionen. Smålandsstenar ligger i Gislaveds kommun som tillsammans med Gnosjö, Värnamo och Vaggeryds kommuner ingår i Gnosjöregionen. Gnosjöregionens fyra kommuner ligger i sin tur i Jönköpings län.
Ofta brukar man prata om Gnosjöandan. Det har genom åren blivit ett välkänt begrepp. Gnosjöandan är ett nätverk som står för kunnande, kvalitet och modern industriteknologi.
Vartannat år arrangeras en näringslivsmässa i Gnosjöregionen. Närmare bestämt på motorbanan i Anderstorp. Mässan har passande nog fått namnet Affärsracet. På mässan samlas företag från hela Gnosjöregionen i utställarmontrarna. Affärsracet lockar tusentals besökare. Besökarna kommer inte bara från Gnosjöregionen utan från hela Sverige. Mässan har dessutom en del utländska besökare och gäster.
Ji-Ma Produkter AB från Smålandsstenar, som tillverkar och handlar med lastpallar, ställde ut när mässan arrangerades under två dagar i maj 2013. Ji-Ma Produkter har även ställt ut och visat upp sin verksamhet vid Elmia Subcontractor i Jönköping i november 2012. En mässa som är mycket välbesökt och brukar omnämnas som norra Europas ledande underleverantörsmässa. Mer om företaget här och här